O femeie din Minnesota si-a regasit catelusa pe care o pierduse in urma cu trei ani. Asta dupa ce animalul a fost folosit pentru o campanie organizata de o fabrica de bere, pentru adoptarea animalelor fara stapan din adaposturi, noteaza The Dodo.

In martie 2019, la adapostul de animale Manatee County Animal Services ajungea un caine pitbull. Angajatii si-au dat seama ca femela avusese un stapan, dar nu stiau cum sa il gaseasca.

Un reprezentant al centrului a spus ca pitbull-ul era microcipat si reusise sa afle numele stapanului, dar nu exista informatii de contact. Ulterior, catalusa a primit un nou nume, Day Day.

Dupa cativa ani, adapostul a devenit neincapator cu 150 de caini si 100 de pisici, asa ca s-a inceput o campanie pentru adoptarea acestora. Pe dozele de bere de la o fabrica locala erau puse poze cu animalele disponibile pentru adoptie, ocazie cu care fosta stapana a cainelul, Mathis, a vazut si fotografia acestuia. De fapt, a vazut imaginea la televizor, unde se povestea despre campanie si Day Day era printre cainii care inca nu fusesera adoptati.

Catelusa ajunsese la 2.000 de kilometri departare. Dupa ce a luat legatura cu adapostul, tanara i-a convins pe angajati ca ea este stapana si urmeaza sa se stabileasca modul in care catelusa si femeia se vor reintalni, cat mai curand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.