Premierul Ludovic Orban sustine ca Romania nu se afla in pozitia pe care o merita.

"Visez frumos. Si cand ma trezesc dimineata tin minte visele. Visele nu sunt doar despre mine. Au fost despre PNL, si mai ales despre Romania, tara pe care o iubim, despre fiecare roman pe care vrem sa-l slujim si caruia vrem sa-i dam o sansa de a se realiza in viata aici, in tara lui.

Nu ma multumesc, atunci cand ma trezesc la realitate sa traiesc in lumea visului si ma incapatanez, in fiecare zi, sa fac cate ceva, atat cat pot eu si cei din echipa mea, sa ducem Romania in directia buna, pe o pozitie pe care o merita si pe care nu ne aflam astazi nu din cauza noastra, ci pentru ca de multe ori Romania a fost in bataia vanturilor din toate directiile. Din pacate, de multe ori, vantul dinspre vest s-a oprit si a lasat crivatul din est sa ne inghete sufletele si sa ne opreasca din dezvoltarea noastra naturala", a declarat Ludovic Orban, noteaza b1.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.