Doi pescari si un politist au reusit sa scoata dintr-un lac inghetat o fata care cazuse in acesta si se afla in pragul hipotermiei. Intreaga operatiune a fost inregistrata de o camera instalata pe echipamentul politistului, noteaza accuweather.



Conform unei postari pe Facebook facuta de ofiterul care a participat la operatiunea de slavare, Mellisa Kovlowski era insotita de un prieten. Acestia se aflau la pescuit cand deodata femeia s-a aplecat peste ponton, de unde a si cazut. Desi partenerul ei a incercat sa o scoata din apa inghetata, trupul ei se afunda tot mai mult.

Doi pescari care se aflau in zona au venit sa-si ofere ajutorul, dupa ce au auzit tipetele, dar nu au reusit sa o scoata la dig. Pentru ca aceasta sa nu se inece, unul dintre ei a tinut-o in permanenta de mana, pana la sosirea salvatorilor, care au ajuns dupa 15 minute de la apel.

Odata ajuns la fata locului politistul intevine si reuseste sa o soata pe tanara din lacul Michigan. Fata deja se afla intr-o stare inrautatita. Se pare ca atunci, in zona, se inregistrasera undeva la 2 grade Celsius, dar totul se simtea mai rece pentru erau vanturi puternice in apropiere si cazuse zapada cu cateva ore in urma. De altfel, conditiile puteau induce rapid hipotermia.

Tanara s-a recuperat rapid, desi s-a ales cu o sperietura zdravana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.