Un muncitor petrolier din Canada a salvat trei pisicute care aveau cozile blocate in gheata, folosindu-se de cafeaua pe care si-o luase la birou, noteaza Good News Network.

Kendall Diwisch se indrepta spre munca, atunci cand a zarit ceva stand in mijlocul drumului acoperit cu gheata si zapada. Dupa ce s-a apropiat, si-a dat seama ca acolo stateau ghemuite trei pisicute, iar doua dintre ele aveau cozile prinse in gheata. In imposibilitatea de a se retrage, acestea au stat, cel mai probabil, cateva ore in mijlocul gerului.

Pentru ca nu avea alta solutie, barbatul si-a luat cana cu cafeaua calda pe care o avea in masina si a turnat-o peste cozile felinelor. Imediat dupa ce le-a eliberat topind gheata, Kendall le-a adus acasa si a postat filmuletul cu operatiunea de salvare pe contul personal de Facebook, in speranta ca le va gasi o familie.

Inregistrarea a depasit in doar cateva zile aproape un milion de vizualizari. Barbatul a revenit ulterior cu o actualizare, mentionand ca a gasit o familie care le va lua pe pisicute impreuna, ca sa nu le desparta.

Pisicutele sunt sanatoase si energice.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.