O pisicuta ce este comparata cu vedeta felina Grumpy Cat a ajuns sa fie o adevarata senzatie in mediul online. Aceasta seamana cu o jucarie de plus si a cucerit deja multe persoane. 

Grumpy Cat (pisica morocanoasa) a murit in mai anul trecut, lasand in urma milioane de fani care o urmareau pe platformele de socializare. Una dintre cele mai populare feline din mediul online, aceasta a avut diverse aparitii media, generand profituri uriase pentru stapanii sai.

Se pare ca o noua pisicuta a aparut in social media si este comparata, cel putin la infatisare, cu Grumpy Cat. Are cam aceleasi trasaturi caraghioase, care o fac sa para ca si cum ar fi mereu incruntata sau suparata, scrie Bored Panda.

Meow Meow este o pisicuta din Taiwan care a inceput sa primeasca tot mai multa atentie. Puteti vedea cateva imagini cu aceasta, mai jos:














Do I always look angry? No-that’s what I want to say. You hiding my love letter 💌🔥 @the_cat_named_meowmeow What do you want me to say? 😆☝️🙌👑 #cats_of_instagram #meowmeow #Furget #dialogueprompts #batmantattoo #catlover #cats #grumpy

A post shared by @ the_cat_named_meowmeow on




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.