Cainele gasit in preajma Craciunului, ratacind aproape mort pe strazi, s-a recuperat miraculos dupa ce a primit ingrijire de la o organizatie care se ocupa cu salvarea animalelor, noteaza Bored Panda

Infometat, deshidratat, speriat si slabit, cainele a fost gasit pe niste strazi in Blythe din comitatul Northumberland, Anglia.

Se pare ca acesta fusese abandonat pentru a fi lasat sa moara, dar a fost descoperit la timp de o asociatie care se ocupa cu salvarea si ingrijirea animalelor fara stapan. Cainele era vizibil intr-o stare deplorabila, cu mici sanse de supravietuire - era piele si os, nu avea blana si cantarea jumatate din greutatea normala.

Dupa ce a primit numele Tiggy, aceasta a fost luat in ingrijire. Persoanele care il tratau se temeau ca nu va supravietui trecerii Craciunului, dar aceasta s-a recuperat extrem de bine si acum arata diferit, avand si energie. La recuperarea animalului au contribuit si localnicii care au facut diverse donatii.

In prezent, cainele a luat 8 kilograme in greutate si este mai putin speriat de oameni.

Intreaga poveste este relatata aici.

Cazul a fost unul intens dezbatut local, unde s-a mediatizat permanent. S-a facut apel la gasirea vinovatilor care au dus la starea deplorabila a cainelui.

Se pare ca Tiggy si-a gasit si un stapan, urmand sa locuiasca impreuna cu alti doi caini salvati din alte cazuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.