O intreaga echipa a colaborat, dand dovada de umanitate si multe putere, pentru a salva un pui de foca. Animalul ramasese blocat in mijlocul unor stanci si nu se mai putea elibera, titreaza The Dodo.

O mica plaja din Anglia a devenit centru de interes pentru mai multi curiosi, atunci cand s-a observat ca un pui de foca se zbate sa se elibereze din mijlocul unor stanci unde ramasese blocat.

St. Mary's Seal Watch, o asociatie care se ocupa cu conservarea vietii salbatice, a descris evenimentul pe pagina lor de socializare - "de obicei, atunci cand focile par ca sunt blocate reusesc sa se elibereze singure doar ca micutul asta era pur si simplu blocat."

Dupa ce s-a observat ca situatia este disperata, mai multi voluntari au hotarat sa intervina. Constienti, insa, ca operatiunea de salvare va necesita mult timp si munca. Mai intai, salvatorii s-au asigurat ca foca nu va aluneca mai mult in jos si au pus la cale planul care sa o scoata din situatia neplacuta. Pentru ca multi dintre cei care erau la fata locului aveau experienta cu situatii similare, totul s-a terminat cu bine. Inainte de toate, au avut grija sa acopere animalul marin cu un prosop, ca sa ii diminueze stresul si ranile.

Din fericire, foca a scapat nevatamata si dupa ce s-au asigurat ca este bine, au eliberat-o in larg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.