Detasamentul Urziceni intervine miercuri la un accident rutier produs pe DN2, la iesirea din municipiul Urziceni spre Buzau, soldat cu trei morti si patru raniti, fiind activat Planul rosu de interventie, a anuntat ISU Ialomita.

Potrivit sursei citate, unul dintre raniti a fost transportat cu o ambulanta SAJ la Spitalul din Urziceni, iar ceilalti trei urmeaza sa fie preluati in vederea acordarii ingrijirilor medicale la spitale din Bucuresti.

ISU Ialomita a mobilizat la fata locului doua autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanta SMURD si 12 cadre.

"De la SAJ Ialomita intervin pentru salvarea victimelor patru ambulante cu medic, in sprijin deplasandu-se la accident si o aeronava medicala si o ambulanta din municipiul Bucuresti. Actiunea este in dinamica", a precizat sursa citata, potrivit site-ului Agerpres.

"A fost activat Planul rosu, au fost trimise mai multe echipaje SMURD si de la Ambulanta, plus elicopterul SMURD Bucuresti la fata locului. Din pacate, s-a constatat decesul a trei persoane, care aveau leziuni incompatibile cu viata, deci nu puteau fi resuscitate", a spus Raed Arafat, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.