Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca reprezentantii PSD sunt "jenanti" prin depunerea la Senat a unei motiuni simple impotriva ministrului Finantelor, dupa "dezastrul" bugetar si financiar pe care l-au creat.

"Eu il felicit pe ministrul Finantelor ca a reusit intr-o viteza foarte mare sa initieze o rectificare bugetara care ne permite sa platim pensiile, sa platim alocatiile pentru copii, sa platim firmelor toate concediile medicale si celelalte concedii maternale care nu au fost decontate de aproape un an de zile, care ne permite sa rambursam TVA in termen legal, ca ne permite sa platim lucrarile efectuate de companii in cadrul PNDL. Sunt jenanti cei din PSD sa depuna motiune impotriva ministrului Finantelor, dupa dezastrul bugetar si financiar pe care l-au creat, dar ne bucuram ca avem aceasta ocazie de a prezenta o data in plus nenorocirea lasata de acesti guvernanti iresponsabili, care au mintit cu nerusinare, care au schimbat legea ca sa nu isi asume raspunderea pentru veridicitatea datelor in alcatuirea bugetului de stat", a sustinut Orban, intr-o declaratie data presei la Palatul Parlamentului.

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici a anuntat luni, in plen, depunerea unei motiuni simple impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu. Grupul parlamentar al PSD din Senat depune motiunea simpla cu titlul "Guvernarea PNL, numele tau este austeritate", a declarat Teodorovici.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.