Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie la Caracal, a afirmat vineri ca si-ar fi dorit sa vorbeasca personal cu presedintele Klaus Iohannis, "de la om la om", despre acest caz.

"Asta a fost un strigat de disperare. Sa speram ca domnul presedinte ne asculta si se implica mai mult in acest caz. Sunt intrebari multe si sunt fara raspuns. Ca presedinte al tarii, cred ca domnia sa ar putea sa se implice. Eu as fi vrut personal sa vorbesc. Suntem persoane simple, as fi vrut personal sa vorbesc cu dansul. As fi vrut personal - de la om la om - sa vorbim cu dansul. (...) Mi-a facut placere ca ne-a acceptat, dar sper sa se implice cat mai mult in acest caz, asta este strigatul meu de disperare", a declarat mama Luizei Melencu la intrarea in Palatul Cotroceni, unde se intalneste cu Andrei Muraru, unul dintre consilierii presedintelui Klaus Iohannis.

Intrebata despre complicele lui Gheorghe Dinca, Melencu a raspuns: "A fost o manipulare, asta e parerea mea. Eu cred ca fiica mea nici nu a trecut prin acea casa, dar tinand cont ca tot am vorbit de complici, facand afirmatia ca fiica mea nu a trecut prin acea casa, a trebuit sa existe un complice, dar dansii probabil au gasit complicele nepotrivit".

Joi, magistratii Tribunalului Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Stefan Risipiceanu, complice al lui Gheorghe Dinca, suspectat ca a agresat-o sexual pe Luiza Melencu in casa lui Dinca, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.