Un caine maidanez a salvat cinci pisoi abandonati, protejandu-i de frig cand le-a tinut de cald cu propriul corp. 

Un caine maidanez gasit pe marginea unui drum canadian a primit zeci de cereri de adoptie. Asta dupa ce s-a descoperit ca sub acesta erau adapostiti cinci pisoi abandonati, pe care cainele i-a protejat de frig, intr-o seara cand afara erau minus trei grade Celsius, scrie Guif News.

Catelusa a primit numele Serenity. A fost gasita de niste trecatori, acoperita de zapada, saptamana trecuta, in apropiere de Chatham, intr-o zona rurala din Canada. In varsta de doi ani, aceasta ar fi incalzit cu propriul trup cinci pisoiasi negri, care se stransesera in jurul ei.

Centrul de animale unde au fost adapostiti toti a transmis, prin Myriam Armstrong, purtatoarea de cuvant a centrului, ca „pisoii nu ar fi supravietuit frigului iernii din Canada fara ajutorul acestei cateluse”.

Nu se stie cum au ajuns pisoii, care au cinci saptamani, sa stea langa caine. Cert este ca intre acestia s-a format o legatura puternica si cei care au aflat de caz de pe social media si-au exprimat dorinta de a adopta animalele impreuna. In prezent acestea primesc tratament si se afla intr-o stare fizica buna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.