O inregistrare a reusit sa puna in dificultate persoanele care au urmarit-o, in conditiile in care pe aceasta se aud niste sunete inspaimantatoare a caror sursa nu poate fi identificata. 

Sunetele, care par a fi niste urlete stranii, au fost surprinse intr-o padure din Canada. Acestea au fost inregistrate de un barbat care se afla la vanatoare impreuna cu familia sa, scrie Stirileprotv, care citeaza The Guardian.

Lucrurile sunt cu atat mai ciudate cu cat expertii nu par sa aiba vreun raspuns concret privind ce anume ar fi putut sa produca zgomotul, ci doar teorii.

Gino Meekis, cel care a facut filmarea, a declarat: "Merg la vanatoare de cand eram mic si am auzit multe sunete de animale, dar niciodata ceva de genul aceasta. Am auzit cum se misca, parea destul de greu. Sotia mea s-a speriat, l-a luat pe nepotul meu si s-au dus la masina”.

Scena care apare in clipul video si postat pe YouTube a fost facuta cu telefonul mobil. In doar cateva zile de la publicare, clipul a strans peste 1.6 milioane de vizualizari. De altfel, tot mai multe speculatii s-au creat privind originea sunetelor. Unii sunt de parere ca zgomotele ar putea fi produse de Bigfoot, insa cele mai rationale explicatii pun sunetele pe seama unui urs grizzly sau un lup ranit.

Expertii guvernului canadian sunt destul de sceptici privind faptul ca ar fi vorba despre vreo specie de animal necunoscut. Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Mediu canadian a completat: "Biologii nostri spun ca ar putea fi vorba despre un mamifer mare, cum ar fi un lup, dar pentru ca distanta de la care a fost inregistrat sunetul este una considerabila, nu putem spune cu siguranta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.