Trei femei s-au inecat in timp ce incercau sa salveze caini dintr-un adapost de animale inundat de un rau iesit din matca in centrul Slovaciei, a declarat joi premierul slovac, citat de AFP.

Femeile raspunsesera unui apel la ajutor lansat miercuri de acest adapost inundat din orasul Revuca, afectat de ploi torentiale.

Cele trei victime lucrau intr-un alt adapost pentru animale, din orasul vecin, Roznava, situat la circa 300 de kilometri est de Bratislava.

Sosite la fata locului, ele au reusit sa incarce mai multi caini in vehiculul lor, insa au fost luate de ape pe drumul de intoarcere, scrie Agerpres.

"Informatiile sunt confirmate, cele trei femei au murit", a declarat joi presei premierul Peter Pellegrini.

Purtatorul de cuvant al serviciilor de urgenta, Erik Piater, a declarat pentru agentia de presa slovaca TASR ca echipele de salvare au gasit cadavrul uneia dintre femei si le cauta in continuare pe cele ale celorlalte doua victime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.