Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, ii adreseaza o serie de jigniri consilierei USR, Ana Ciceala, sustinand, printre altele, ca ii "este scarba" sa o mai auda vorbind.

"Eu nu am de gand sa raspund aberatiilor doamnei Ciceala, care mai este si prietena cu doamna Roxana Wring, turnatoarea. Ii raspund doar domnului Tugui (Matei Tugui, consilier USR), care mai are o sansa daca nu se ia dupa gastele astea. (...) Doamna Ciceala, mi-e scarba sa te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasa-ma in pace. Vezi-ti de treaba dumitale, ca esti femeie cu burta la gura. Du-te si pregateste-te de nasterea copilului, nu mai vorbi tampenii", a spus Badulescu, citat de News.ro.

Ana Ciceala a replicat in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti: "Eu, in calitate de consilier general, am dreptul la cuvant, conform legii. (...) Referitor la aceste comentarii, nu ma cobor la nivelul dumneavoastra".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.