O asociatie care se ocupa cu salvarea cainilor abandonati a descoperit saptamana trecuta, pe strazi, un caine cu o infatisare cel putin deosebita. Patrupedul are coada crescuta in frunte si asta il face deosebit din mai multe puncte de vedere.

Asociatia Mac's Mission din Missouri, SUA, a postat pe o pagina de Facebook un mesaj anuntand gasirea unui catelus gasit si salvat: "O noua salvare! Acest catelus a fost gasit langa un caine mai batran. Are o coada care ii iese din frunte si o labuta ranita. Suntem multumiti ca micutul si prietenul sau sunt in siguranta, feritit de frig. Cu siguranta ne specializam in specialitati".

Salvatorii l-au numit pe catelus Narwhal the Little Magical Furry Unicorn (Narwhal unicornul micut magic si blanos), ca o aluzie la faptul ca seamana cu un unicorn.

Dupa o vizita la veterinar, s-a aflat ca aceasta crestere anormala nu ii afecteaza deloc sanatatea, ceea ce inseamna ca "nu are nicio utilizare reala, doar ca il face cel mai misto catelus vreodata", scrie Uniland. Veterinarul a decis ca, momentan, nu exista niciun motiv pentru care coada sa fie indepartata, mai ales ca nici nu pare sa il deranjeze pe catelus si ca se comporta normal.

Cel mai probabil, catelul, in varsta de 10 saptamani, va suferi o inteventie in viitor, dar momentan salvatorii se axeaza pe sanatatea lui si vor sa il lase sa mai creasca pentru a se inzdraveni. Postarile cu Narwhal se bucura de un real succes, patrupedul transformandu-se intr-o adevarata vedeta pe internet. Cu toate acestea, el nu este disponibil, deocamdata, pentru adoptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.