Cand avea doar 10 ani, un baietel lasa un mesaj ascuns intr-o sticla si o arunca in ocean, in portul Rockport din Massachusetts. Noua ani mai tarziu, sticla a fost gasita la mii de kilometri distanta.

Max Vredenburgh a povestit cum s-a incheiat o poveste pe care a inceput-o in 2010, cand lasa un biletel intr-o sticla pe care o arunca in ocean. Dupa 9 ani de zile, sticla a a ajuns din Massachusetts tocmai in Franta. Ce este si mai fascinant este ca barbatul a reusit sa ia legatura cu cel care a gasit biletelul lasat de el.

Intreaga avantura a fost povestita de Max pe contul personal de Twitter si s-a viralizat in doar cateva ore de la postare, depasind o jumatate de milion de distribuiri, noteaza Bored Panda.

In mesajul pe care Max il scria si sigila intr-o sticla, in august 2010, acesta scria: "Buna. Numele meu este Max. Indiferent cine citeste acest mesaj, te rog scrie inapoi la adresa asta. O sa iti spun cate ceva despre mine. Am 10 ani, imi plac merele, imi place plaja, culoarea mea preferata este albastru, imi plac animalele, imi plac masinile si imi place spatiul. Te rog, scrie-mi inapoi. Cu sinceritate, Max."

Persoana care i-a gasit scrisoarea a facut intocmai cererii lui Max si a raspuns: "Buna. Ti-am gasit mesajul din sticla pe 10 octombrie 2019 pe o plaja din Franta, intre Contis si Mimizan. Conform datei din biletul tau au fost necesari 9 ani pentru a se parcurge distanta de 6.000 de kilometri care ne despart. Ai crescut foarte mult in acest timp, de la 10 la 19 ani. Ti-am pus mai jos o harta, ca sa iti fie mai usor sa ma localizezi. Cu respect, G. Dubois."

Ulterior, Dubois si Max au luat legatura prin Instagram. Barbatul promite sa faca actualizari privind modul in care decurge intreaga situatie pe Twitter.

Unul dintre cele mai vechi mesaje gasite intr-o sticla a fost scris in urma cu peste 130 de ani si s-a gasit pe o plaja din Australia de Vest. Conform BBC, ar fi fost scris in 1886 si a fost aruncat de pe o nava germana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.