Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, ca seful statului "are in inima doar culoarea galbena" si ca a trait, pana acum, "in Romania lui", ea punctand ca "noi vrem Romania noastra".

"El (Iohannis n.r.) are in inima doar culoarea galbena, noi toti ceilalti avem in inima rosu, galben si albastru, noua ne pasa de parintii si bunicii nostri, nu vrem sa-i mai vedem tristi, nu vrem sa-i mai vedem cu lacrimi pe obraji, nu vrem sa-i mai vedem umiliti in propria lor tara, ne pasa ce se intampla cu viitorul copiilor si nepotilor nostri, ne pasa ce se intampla cu femeile din Romania, cele care administreaza gospodaria, ne pasa ce se intampla cu sotii nostri, care trebuie sa asigure o viata mai buna pentru familia lor, ne pasa de ceea ce se intampla cu comunitatile locale, care au dreptul la dezvoltare, ne pasa ce se intampla cu cei care vor sa se intoarca acasa (...) Pana acum, candidatul Iohannis a trait in Romania lui, noi vrem Romania noastra", a afirmat Dancila.

Liderul PSD a subliniat ca Iohannis are un "discurs extremist'.

"Tot de la pupitrul Administratiei Prezidentiale vedem un presedinte cu un discurs extremist. Singura lui optiune - sa dispara pesedistii. Pai sa dispara si pensionarii, sa dispara si cei din sectorul bugetar, sa dispara si primarii, ca nu mai vrem proiecte pentru ei, sa dispara si fermierii? Vreti sa disparem toti, domnule presedinte, si sa ramaneti dumneavoastra in tara noastra, in care parintii si bunicii nostri au construit o temelie puternica, iar noi vrem sa punem caramida cu caramida si sa construim un viitor mai bun pentru copiii si nepotii nostri?", a mentionat candidatul PSD la alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila a participat vineri, la Targu-Jiu, la o intalnire cu membrii si conducerile PSD din judetele Olteniei, dar si cu parlamentari din zona. Printre cei care au insotit-o s-au aflat si fostii ministri Petre Daea, Eugen Teodorovici, Paul Stanescu si Olguta Vasilescu, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.