Un turist scotian ar fi murit in urma atacului unui rechin, mana sa dezmembrata si verigheta fiind gasite in interiorul animalului, informeaza joi BBC.

Barbatul, in varsta de 44 de ani, a fost vazut ultima data la plimbare pe insula franceza Reunion, in apropiere de Madagascar, in weekend-ul trecut.

Se crede ca scotianul se afla intr-o vacanta de o saptamana, alaturi de sotia sa in Saint-Gilles.

Mana acestuia, identificata cu ajutorul verighetei, a fost descoperita in interiorul unui rechin tigru care a fost prins in scopuri de cercetare.

Un rezident pe nume Erick Quelquejeu a povestit pentru BBC Scotia ca barbatul si-a parasit sotia "cateva minute" pentru a face o baie, insa a adaugat ca pe multe dintre plajele de pe coasta de vest a insulei exista semne care avertizeaza turistii cu privire la riscurile inotatului din cauza unor atacuri anterioare ale rechinilor, scrie Agerpres.

"Exista o multime de atacuri ale rechinilor in Reunion, de care acum suntem insa constienti", a adaugat el.

Rechinul a fost printre cele cateva exemplare prinse luni si marti in Oceanul Indian de catre Centre de Securite Requin (CSR). Exemplarul a fost gasit la circa sapte kilometri de laguna unde a fost vazut ultima data barbatul. Rechinul a fost examinat miercuri dimineata.

Pe moment nu se stie daca victima s-a inecat si a fost mancata ulterior de rechin sau daca a fost atacata de acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.