Fostul premier Viorica Dancila a facut o noua gafa, afirmand ca "scopul PSD este ca castige alegerile prezidentiale, locale si parlamentare de anul trecut”.

Dupa ce a spus, duminica trecuta, ca lupta "impotriva unei tari in care sa se regaseasca toti romanii", fostul premier Viorica Dancila a facut, miercuri, o noua gafa. Ea a afirmat, intr-o conferinta la sediul PSD, ca vrea sa castige alegerile de... anul trecut.

"In momentul in care voi duce acest partid la un nivel care sa reflecte puterea acestui partid sunt convinsa ca nu vor fi voci care vrea sa schimbe un presedinte pentru a schimba o persoana cu alta, pentru ca nu asta este scopul PSD. Scopul Partidului Social Democrat este sa castige alegerile prezidentiale, locale si parlamentare de anul trecut. Bun, poate ca mai sunt unii care vor sa preia puterea, chiar daca partidul are 10%, pentru a fi presedinti de partid", a declarat Dancila intr-o conferinta de la sediul PSD, potrivit Hotnews.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.