Conform imaginilor difuzate, Daniel Ursache, din Targu Neamt, stabilit la Londra, dezlipeste autocolantul cu mentiunea ”Votat” din caseta in care este inscris numele candidatului USR - Plus, autocolantul ramanind in perfecta stare,. Apoi, il lipeste din nou in caseta in care este inscris numele presedintelui Klaus Iohannis si il dezlipeste si de aceasta data, fara ca stickerul sau buletinul de vot sa fie deteriorate.

Conform imaginilor difuzate, Daniel Ursache, din Targu Neamt, stabilit la :Lobdra, dezlipeste autocolantul cu mentiunea ”Votat” din caseta in care este inscris numele candidatului USR - Plus, autocolantul ramanind in perfecta stare,. Apoi, il lipeste din nou in caseta in care este inscris numele presedintelui Klaus Iohannis si il dezlipeste si de aceasta data, fara ca stickerul sau buletinul de vot sa fie deteriorate, scrie News.ro.

Ursache a postat si pagina pe care scrie in mod explicit ca, ”odata aplicat, autocolantul cu mentiunea ”votat 2019 P turul 1” pe buletinul de vot, acesta nu mai poate fidezlipit fara a nu conduce la distrugerea acestuia”.

Conform art. 14 alin. 5 din Legea nr. 288/2015 privind votul prin corespondenta, plicurile exterioare sigilate trebuie expediate cu suficient timp inaintea datei votarii, pentru a asigura livrarea acestora pana cu 3 zile inaintea datei votarii, inclusiv, la sediul biroului electoral pentru votul prin corespondenta.

Citeste si:
Descoperă Londra: 5 obiective turistice pe care trebuie să le vizitezi
Descoperă Londra: 5 obiective...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.