Liderul USR, Dan Barna, a declarat ca "spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila", iar singura modalitate de a scapa de el este ca oamenii sa iasa la vot.

"Ieri a fost un rezultat grozav, am scapat, a fost o motiune de cenzura si am reusit sa investim noul guvern si am scapat de Guvernul Dancila. Dar scaparea de PSD-ism, scaparea de spiritul lui Liviu Dragnea se face si duminica la vot pentru ca spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila. De asemenea, mesajul meu e unul foarte clar, iesiti la vot", a declarat Barna.

Dan Barna a fost intrebat si care sunt sansele pe care crede ca le are pentru a intra in turul doi al alegerilor prezidentiale: "Sanse maxime. Am vazut rezultatul la europarlamentare, am vazut ca exista componenta aceea activa a societatii romanesti care se implica, care a inteles ca trebuie sa ne implicam in politica, gropile din asfalt sunt politica, infectiile din spital sunt politica, manualele proaste sunt politica. Faptul ca ne-a luat 30 de ani ca societate sa intelegem ca nu putem lasa politica sa fie facuta de altii si oamenii cinstiti doar sa se ocupe de scoala copiilor, de casa, de serviciu si ca trebuie sa ne facem si politica comunitatii, ca nu exista alta varianta, de cinci mii de ani umanitatea se conduce doar prin politica, din aceste motive sunt foarte optimist pentru ca oamenii au inteles ca implicandu-se se pot schimba lucrurile".

"E timpul sa sanctionam prin vot un partid care de 30 de ani aproape a scos Romania din Europa, care timp de 30 de ani a alungat cinci milioane de romani din tara. In acesti 30 de ani au plecat cinci milioane de romani, doar anul trecut au plecat 230.000 de oameni. Daca mai dam inca o data vot PSD, este ca si cum ne batem joc de eforturile de trei ani si jumatate ale societatii si ale celor care au iesit in strada", a mai spus liderul USR, potrivit adevarul.ro.

Barna a anuntat si ca va face vineri o dezbatere pe Facebook de doua ore jumate, in care va raspunde intrebarilor adresate de oameni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.