Politistii braileni ancheteaza un barbat de 44 de ani care a amenintat, luni dupa-amiaza, cu o maceta trei tineri ce distribuiau materiale electorale in favoarea candidatei PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, pe o strada din municipiul Braila.

Agresorul ar fi iesit dintr-un bar si ar fi alergat dupa cei trei tineri, amenintandu-i cu o maceta, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ), Laura Belciugan.

"Barbatul a fost identificat si condus la sediul IPJ pentru cercetari. S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de port fara drept de obiecte periculoase si amenintare", a precizat pentru Agerpres reprezentantul IPJ.

Niciunul din cei trei tineri amenintati nu a fost ranit, a mai mentionat purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Sesizarea catre politisti a fost facuta la ora 17:25, iar incidentul a avut loc in jurul orei 15:40, in zona intersectiei Calea Calarasilor cu strada Milcov, se arata intr-un comunicat transmis de catre IPJ Braila.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.