Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, il ironizeaza pe liderul Pro Romania, spunand despre acesta ca "a incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate", referindu-se la faptul ca exista parlamentari din Pro Romania care au anuntat ca vor vota pentru investirea noului Executiv.

"Victor Ponta a incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate. Este, in momentul de fata, un partid de stransuri. Are conflictele si problemele partidelor de stransura. Un partid facut din oameni care sunt tot PSD, care reactioneaza fiecare pe cont propriu, fiecare in functie de cat de bine sau de rau a negociat", a declarat Dan Barna, potrivit hotnews.ro.

Prim-vicepresedintele Pro Romania, Daniel Constantin a declarat luni ca "6-7, posibil 8" parlamentari, din partidul condus de Ponta, vor vota pentru investirea Guvernului Orban.

"Majoritatea probabil nu vor veni la vot dar sunt cativa oameni care vor dori sa-si exercite votul", a spus Daniel Constantin.

Victor Ponta i-a amenintat pe cei care vor vota pentru Guvernul Orban ca vor fi exclusi din partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.