Alexandru Cumpanasu, candidat la alegerile prezidentiale, scrie despre Viorica Dancila, premierul demis, ca este "tupeista si analfabeta", in contextul in care aceasta a declarat la Antena 3 ca "In cazul Caracal familiile victimelor au dreptul moral sa afle adevarul". Cumpanasu sustine insa ca Dancila a avut "toate institutiile si parghiile pentru a afla adevarul", dar a ales sa acopere tot.

"Dragi romani, cat de tupeista poate fi aceasta analfabeta?!

Aseara la Antena 3, Dancila a avut tupeul sa declare: «In cazul Caracal familiile victimelor au dreptul moral sa afle adevarul». Cat de nesimtata sa fii? Dreptul moral?!? Dar cu dreptul legal cum ramane? Dar cu cautarea fetelor in viata cum ramane? Si cu aflarea adevarului?

Asa analfabeta cum esti, ai fost si esti inca prim-ministrul Romaniei. In toata aceasta perioada, ai avut toate institutiile si parghiile pentru a afla adevarul, in schimb ai acoperit tot!!! Cu aceasta declaratie, nu mi-ai maniat doar familia, ci si milioane de familii din aceasta tara!

Oricat de imbalsamata te-ai face in ultimul timp, frustrarea ca romanii nu te voteaza, nu va trece. Asa ca ai hotarat sa te razbuni pana si pe copiii mei, retragand protectia Jandarmeriei fata de acestia. De cata nesimtire si tupeu poti sa dai dovada?", a scris pe Facebook Alexandru Cumpanasu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.