Liderul USR, Dan Barna, a declarat ca votul de azi pentru investirea noului Guvern "are miza organizarii alegerilor", iar USR va fi prezent "pentru a trimite acasa Guvernul Dancila".

"Votul de azi are miza organizarii alegerilor. Facem azi inca un pas necesar pentru a avea un tur doi la prezidentiale fara PSD. Toti parlamentarii USR sunt prezenti si vom vota pentru investire. Ramanem consecventi pozitiei noastre, suntem prezenti 100% pentru a trimite acasa Guvernul Dancila sper sa existe cvorumul necesar", a declarat Dan Barna.

Barna a spus ca USR nu va fi "un furnizor de vot automat pentru noul guvern".

"Ce vedem in Pro Romania e ca Ponta a incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate. Vedem un partid de stransura, fiecare pe cont propriu", a mai adaugat liderul USR, portivit g4mdia.ro.

Cand a fost intrebat daca USR sustine majorarea pensiilor si salariilor, acesta a raspuns: "Sustinem pastrarea cadrului legislativ existent. Pozitia noastra e legata de pensiile speciale: desfiintate sau plafonate si impozitate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.