Dupa ce ministrul propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, a primit un aviz negativ din partea comisiei, Ludovic Orban a spus ca a fost un vot politic si ca el nu accepta evaluarea PSD.

Ion Stefan, ministrul propus la Dezvoltare a primit aviz negativ din partea comisiei. Ludovic Orban sustine ca in comisie, PSD detine majoritatea.

"A fost un vot politic. Nu accept evaluarea PSD", a spus Orban.

"In ceea ce-l priveste pe domnul Stefan, este un om care a pus pe picioare o afacere de la firul ierbii, a creat locuri de munca, plateste impozite si taxe. (...) In ceea ce priveste pregatirea programului, in ceea ce priveste toate ideile pe care le-a prezentat, capacitatea de a indeplini obiectivele programului am incredere deplina in el. A fost emotionat ca nu a participat niciodata la o asemenea executie politica cum i-a pregatit PSD", a mai adaugat premierul desemnat.

"Nu accept ca Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera sa stabileasca capacitatea unui ministru din echipa mea si de a face reformele pe care le-am prezentat. Cu siguranta veti vedea ca votul de investitura din plen este determinat atat de discutiile cu partenerii de guvernare cat si de cele cu alti parlametari", a declarat Ludovic Orban, potrivit site-ului adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.