Un cuplu care se pregatea de un zbor cu avionul a fost surprins si amuzat sa descopere, la scanarea de securitate din aeroport, ca in bagajul lor se strecurase o pisica. 

Nick si Voirrey Coole se pregateau sa plece spre New York, pentru aniversarea de 40 de ani de casnicie. La controlul de securitate de la aeroport, acestia au fost chemati intr-o camera separata pentru niste discutii. Motivul a fost faptul ca angajatii aeroportului au observat, la scanarea bagajelor, ca intr-o valiza era o pisica.

Se pare ca atunci cand cei doi si-au facut bagajul, una dintre cele trei pisici de-ale lor a gasit o cale sa se strecoare in valiza, in timp ce se impachetau cele necesare. Din fericire, angajatii au gasit situatia una amuzanta si au ajutat cuplul sa isi returneze pisica acasa, pentru a-si putea continua calatoria, noteaza Mirror.

Barbatul a spus despre pisica, pe care o cheama Candy, ca aceasta este mereu in cautare de genti, cutii si spatii inguste in care sa se ascunda. Acesta a tinut sa marcheze patania printr-o postare pe Facebook, unde a scris glumind: "Stiti sentimentul ala atunci cand sunteti chemati intr-o camera de discutii, pentru ca ai o pisica in bagajul tau?"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.