Un incident a avut loc miercuri dupa-amiaza la statia 1 Mai, unde un calator si-a prins piciorul cand metroul pleca din statie, dupa ce ar fi fortat intrarea in tren dupa anuntul de inchidere a usilor.

"Metrorex informeaza ca in jurul orei 16:00, in statia de metrou 1 Mai, un calator a fortat intrarea in trenul care se deplasa in directia Straulesti, dupa anuntul de inchidere a usilor. Piciorul acestuia a fost prins intre usile trenului care a plecat din statie, calatorul fiind lovit de oglinda de pe peron.

Pasagerii din tren au apasat butonul de alarma, echipa de conducere a trenului actionand sistemul de franare de urgenta.

Personalul de conducere a trenului a anuntat echipele de salvare, insa persoana respectiva a refuzat primul ajutor, parasind pe propriile picioare incinta metroului.

Se va deschide o ancheta cu privire la cauzele care au condus la acest incident. Persoanele vinovate vor fi sanctionate in conformitate cu prevederile legale.

Regretam incidentul si insistam ca regulile de calatorie cu metroul sa fie respectate pentru siguranta circulatiei si a pasagerilor", se arata intr-un comunicat Metrorex.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.