Un roman in varsta de 23 de ani si-a pierdut viata intr-un accident din Italia, in timp ce se intorcea din club, transmite Tribuna di Treviso.

Adrian Toma, ce locuia de nu mai putin de 12 ani in Montebelluna si lucra in prezent la o fabrica de incaltaminte, a fost implicat intr-un accident care i-a curmat viata.

Barbatul a parasit spre dimineata clubul din Vicenza, unde a petrecut cu prietenii, iar in jurul orei 5 dimineata, cand mai avea numai cativa zeci de metri pana sa ajunga acasa a fost implicat intr-un accident mortal.

El se afla singur in masina, iar fratele sau a auzit impactul din casa, conform stirileprotv.ro.

Martorii sustin ca autoturismul la volanul caruia se afla romanul a intrat pe contrasens intr-un moment in care venea o alta masina pe aceeasi banda. Incercand sa il evite, autoturismul sau a intrat intr-un copac pe marginea soselei.

Chiar daca echipajul medical s-a deplasat de urgenta la fata locului, nu s-a mai putut face nimic pentru tanar. Medicii nu au putut decat sa constate decesul si sa mentioneze ca tanarul a murit pe loc.

Autoritatile ar suspeca ca soferul ar fi adormit la volan, dupa audierea martorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.