Un arici a reusit sa fie o atractie deosebita pe Instagram. Pe contul oficial deschis de stapana sa, vietatea draguta a reusit sa stranga peste 1.5 milioane de urmaritori, iar numarul acestora este in continua crestere.

Herbee este un arici care in foarte scurt timp de cand a devenit "activ" in mediul online s-a transformat intr-un brand de pe urma caruia stapana sa a deschis si o afacere, folosindu-se de fata lui caraghioasa. Mizand pe dragalasenie si pe ideea de a aduce fericire, toate pozele in care apare simpaticul arici il infatiseaza cat mai simpatic si amuzant, noteaza My Modern Met.

In mai multe fotografii, animalutul apare alaturi de o pisica bengaleza, Audree. Acestia sunt surprinsi in diverse aventuri.

Stapana lor, Talitha Girnus, care traieste in Germania, este cea care face fotografiile cu diverse peisaje care iti taie respiratia. Aceasta si-a motivat deschiderea paginii spunand: "De fiecare data cand oamenii se vor intoarce la noi pe pagina, vrem sa le reamintim sa nu isi piarda niciodata credinta, pentru ca lumea este un loc plin de magie si nu unul rau, pana la urma."

Herbee’s face when I told him he’s getting a cat sister 🦔😺 Which one do you like best 1-5?

A post shared by The World’s Cutest Adventurers (@mr.pokee) on

Citeste si:
NU e Photoshop! Cele mai amuzante fotografii cu animale din 2020
NU e Photoshop! Cele mai...

☀️Giveaway Time☀️ *Werbung/Ad . UPDATE: The winners are @simplysaylor & @st_madeleine 💛💛 Congrats guys! Don’t be sad if you didn’t win this time - there will be more giveaways!! . We are giving away two pairs of @blowfishmalibu! The two lucky winners will each get to choose one Blowfish Malibu pair via @famousfootwear!! 🧡Please note that you must be located in the US to participate!! To enter the giveaway: 1. Make sure you’re following us @mr.pokee 2. Follow @blowfishmalibu and @famousfootwear 3. Tag at least two friends in the comments (1 comment = 1 entry) The Giveaway ‪ends on Sunday, 7/14‬, 11:59PST and the two winners will be announced in this post! Good luck, friends 🐷✨

Citeste si:
Gina Pistol, desființată de urmăritorii ei. Ce i-a enervat, de...
Gina Pistol, desființată de...

A post shared by The World’s Cutest Adventurers (@mr.pokee) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.