Patru persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, in urma unui accident care a avut loc duminica, in afara localitatii Baltati din Iasi, din cauza unui sofer care a efectuat in trafic o manevra neregulamentara de intoarcere.

"In jurul orei 13:55 am primit un apel la serviciul 112, prin care ne semnala ca pe DE 583, in afara localitatii Baltati, s-a produs un accident. Din primele cercetari efectuate, conducatorul unui autoturism aflat in trafic ar fi efectuat o manevra neregulamentara de intoarcere, masina fiind lovita de un alt autoturism care circula regulamentar. In urma impactului, cei patru ocupanti ai masinii au decedat. In prezent, se continua cercetarile pentru a se stabili intreaga situatie de fapt", a declarat Ioana Bustiuc, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentantilor SMURD Iasi, alte patru persoane, care se aflau in cea de-a doua masina, au fost ranite, dar sunt constiente, doar doua acceptand sa fie transportate la Spitalul 'Sf. Spiridon' pentru evaluare medicala.

Totodata, o autospeciala ISU care se indrepta spre locul accidentului a fost lovita de o alta masina, dupa ce soferul acesteia a intors pentru a evita coada formata in urma evenimentului rutier. Niciunul dintre salvatori nu a fost ranit, ei continuandu-si deplasarea pe jos, au precizat reprezentanti ai ISU.

La fata locului s-au deplasat echipaje de terapie intensiva mobila si ambulante. Au intervin cinci ofiteri ISU pentru scoaterea celor patru victime care erau incarcerate in masina care a produs accidentul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.