Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, spune ca sunt necesare 233 de voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, numar de parlamentari pe care nu il are nici PSD, dar nici cele 5 partide semnatare ale motiunii.

"O motiune de cenzura trece cu 233 de voturi. In acest moment, si ma refer din punct de vedere matematic, PSD nu are aceasta suma de parlamentari. Asta este vestea proasta. Dar, este si o veste buna, nici cele cinci partide nu fac 233. Vom vedea joi la motiunea de cenzura cine va avea castig de cauza”, a declarat Ciolacu.

Despre textul motiunii, citit joi in plenul Parlamentului, Ciolacu a precizat: “Motiunea este neserioasa, nu vad niciun lider desprins pentru cele 5 partide si cred ca e un handicap. Nici macar nu stiu sa ne spuna cine va fi premierul in cazul in care motiunea trece”.

Intrebat daca PSD va purta negocieri pentru a obtine numarul necesar de semnaturi pentru respingerea motiunii, Ciolacu a raspuns: “Politica inseamna negociere”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.