Un barbat care a evadat din inchisoare in urma cu 17 ani a fost prins dupa ce a fost observat cu ajutorul unei drone. Acesta scapase in 2002 si era condamnat pentru trafic de femei si copii, reusind pana acum sa se ascunda intr-o pestera, scrie LADbible.

Song Jiang, in varsta de 63 de ani, a trait in toti cei 17 ani intr-o pestera izolata si mica, in munti, in apropiere de locul unde traise anterior, in provincia Yunnan. Autoritatile ar fi primit indicatii despre locatia barbatului inca de la inceputul lunii septembrie si au facut investigatii pentru a-l putea gasi. Pentru a se ajuta in ancheta, politia a trimis drone care sa survoleze zona. Camerele au capturat curand semne de activitate umana pe anumite stanci.

Anchetatorii au luat la pas zona si l-au descoperit pe evadat ascunzandu-se intr-o pestera, in care se presupune ca statea de mai multi ani. Acesta a supravietuit colectand apa in sticle de plastic dintr-un rau aflat in apropiere si facandu-si focul cu lemnele din vecinatate. Avand in vedere ca a stat izolat, omul avea dificultati de vorbire pentru ca nu mai comunicase cu nimeni.

In pozele facute la fata locului se observa ca pestera era foarte mica, fara a permite unui adult sa poata sta in picioare. Exista si un pat improvizat, oale innegrite si diverse vase folosite, cel mai probabil, la gatit. Avand in vedere conditiile la care s-a supus, barbatul nu a avut posibilitatea sa se spele, iar corpul si mintea ii sunt serios afectate.

Barbatul a fost trimis inapoi in inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.