Senatorul liberal, Florin Citu, se revolta, intr-o postare pe pagina de Facebook, pentru faptul ca Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor nu a oprit candidatura pentru functia de comisar european a Rovanei Plumb, iar Comisia Europeana depistat imediat "probleme cu finantele personale ale candidatului".

"Romania, sat fara caini!?

Comisia Europeana ne-a dat o lectie usturatoare. A respins un candidat la functia de comisar european pe motivul ca finantele candidatului arata al naibii de suspect. Rovana Plumb, propusa de guvernul Romaniei, are probleme mari in a explica cum se 'finanteaza' iar CE i-a aratat USA.

In Romania institutiile statului tac malc. Implicit ne spun ca totul este ok cu finantelele politicianului PSD-ist.

Este a doua 'scapare' a celor de la Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor. Prima scapare? Orlando si relatia lui cu Rusia.

Citeste si:
Virgil Popescu: „Îmi doresc să întăresc parteneriatul între România...
Virgil Popescu: „Îmi doresc...

Daca ONPCSB isi facea treaba Rovana si PSD nu ajungeau sa ne faca de ras in fata intregii lumi.

Maine, in comisia de buget finante din Senat, voi cere audierea de urgenta a ONPCSB in legatura cu Rovana Plumb. Aceste institutii au rolul de a ne proteja de astfel de situatii. De aceea sunt platiti cei de acolo.

ONPCSB trebuie sa explice de ce nu a oprit acest candidat daca cei de la CE au depistat imediat probleme cu finantele personale ale candidatului", a scris Florin Citu pe Facebook.

Citeste si:
Rafila: „Am propus să facem o reţea naţională de centre medicale...
Rafila, despre programul PSD...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.