Un artist din statul american Florida a reusit sa stabileasca pentru a doua oara un record Guinness dupa ce a creat cele mai lungi extensii pentru unghii, de 1,22 metri, relateaza UPI.

Odilon Ozare, care a stabilit in 2018 primul sau record inscris in Guinness World Records dupa ce a realizat cea mai inalta palarie, de 4,8 metri, a declarat ca tentativa de a dobori recordul pentru cele mai lungi extensii de unghii a fost inspirata de papagalul sau, o nimfa pe nume Song Bird.

"Intr-o dimineata, unghiile ei erau adancite efectiv in pielea mea si am strigat: 'Song Bird, unghiile tale sunt prea lungi! Erau cele mai lungi unghii. Si, in timp ce o spuneam, ceva s-a declansat... cele mai lungi unghii'', a povestit artistul, potrivit Agerpres.

Odilon Ozare a mentionat ca pentru a putea stabili acest record a fost nevoit sa aplice circa 30 de straturi de pudra acrilica. ''A fost nevoie de sute de ore pentru a aplica atat de multa pudra acrilica pe unghii'', a afirmat el.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.