In anul 2015, un caine din Thailanda s-a pierdut de stapanii sai si a fost regasit de acestia patrul ani mai tarziu, cu ajutorul retelelor de socializare, datorita carora povestea catelului a devenit virala.

Povestea lui BonBon, rebotezat apoi Leo, a fost facuta publica in mediul online deoarece catelul si-a asteptat timp de 4 ani stapanii, in intersectia in care i-a vazut pe acestia pentru ultima data, inainte sa se piarda de ei, relateaza adevarul.ro.

Leo a sarit din masina stapanilor sai, la mijlocul anului 2015, fara ca acestia sa isi dea seama pe moment ca acesta lipseste. Dupa cativa kilometri buni de mers, cei doi au oprit la o benzinarie si acela a fost momentul in care au realizat ca Leo nu mai era in masina.

Stapanii s-au intors, iar cautarile au durat mai bine de o saptamana, insa Leo nu era de gasit, scrie asiaone.com.

In acest timp, o femeie a vrut sa ia cainele acasa, pentru ca era foarte slabit si bolnav, dar la doar cateva zile dupa, patrupedul a fugit si s-a reintors in intersectie.

Femeia si-a dat seama ca Leo era in asteptarea cuiva, asa ca a avut grija de el, ducandu-i mancare si apa in intersectia unde el statea.

Dupa ce povestea sa a ajuns virala recent in mediul online, cainele a fost recunoscut de stapanii sai, iar reintalnirea dintre ei a avut loc chiar in intersectia unde animalul a asteptat timp de patru ani. Totusi, vechii stapani au decis sa il lase pe BonBon la femeia care a avut grija de el in tot acest timp si de care se atasase foarte tare. Ei au precizat, insa, ca vor merge des sa il viziteze si vor merge de fiecare data cu el la veterinar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.