Una dintre pasagerele unui zbor a reusit sa intarzie decolarea aeronavei cu o ora, dupa ce a deschis iesirea de urgenta motivand ca aerul din interior este prea "inchis".

Incidentul a avut loc la inceputul saptamanii, pe aeroportul international din Tianhe, inainte de decolarea unei curse a companiei Xiamen, scrie LADbible. Gestul facut de femeie a fost surprins intr-o inregistrare video, care s-a viralizat si in doar cateva ore a ajuns la 18 milioane de vizualizari.

Conform echipajului de zbor, imediat dupa ce s-a terminat procedura de informare a pasagerilor, unde se mentiona ca este interzisa deschiderea usii de urgenta, o femeie a facut exact asta. Chiar inainte de decolare, aceasta, care era asezata langa usa, ar fi facut gestul pentru ca aerul era irespirabil.

Insotitorii si ceilalti pasageri au fost nevoiti sa astepte sosirea autoritatilor de la aeroport, care au arestat-o pe femeie pentru incidentul produs, conducand-o la o sectie de politie. Astfel, decolarea a fost intarziata timp de o ora.

Femeia ar putea primi interdictie pentru a mai zbura vreodata cu avionul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.