Liderul Pro Romania, Victor Ponta, este de parere ca nu vom avea un Guvern prea curand, indiferent cat de mute "smecherii" se fac cu moriunea de cenzura.

"Adevarata problema a Romaniei este faptul ca nu avem guvern! Si ca in fiecare zi acumulam datorii de milioane, abandonam proiecte si ne batem joc de viata oamenilor, marind (cum a fost in 2009-2010) nota de plata pentru viitor. Nu avem deloc ministri la Interne, Educatie, Energie, Mediu si Relatia cu Parlamentul / iar cei care sunt inca in functii merg in vizite caraghioase si inutile prin tari cat mai departate de Romania!

Smecheriile pe care le tot aud si cu care se imbata cu apa rece Dancila nu rezolva fondul problemei! Nu avem Guvern si nici nu o sa avem - oricate smecherii se fac cu motiunea de cenzura!

Ma rog - prostia aduce si fericire uneori! Vad ca nu mai tine nimeni minte ca motiunea de cenzura contra Guvernului 'Ungureanu' a fost programata vineri 27 Aprilie 2012 - si a trecut!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.