Un american este dat in urmarire, dupa ce ar fi falsificat semnatura sotiei sale, pe documentele de divort.

Paul Nixon ar fi falsificat semnatura sotiei sale, divortand de aceasta in absenta ei. In prezent, barbatul este dat in urmarite pentru fals si uz de fals in acte. De asemenea, suspectul este cautat pentru savarsirea infractiunii de sperjur, facuta in timpul procedurii de divort, noteaza eDaily.

Un reprezentant al autoritatilor ar fi declarat pentru presa: "Avem mai multe echipe care il cauta chiar acum. Si avem o informatie privind locatia unde s-ar afla. Speram ca acesta se va preda. Daca nu, o sa il prindem noi. Este doar o chestiune de timp."

Fapta barbatului in varsta de 51 de ani ar fi iesit la iveala pe 14 mai, cand politia raspundea la apelul unei femei, cea cu care acesta era casatorit. Aceasta a spus ca sotul ei a finalizat procedura de divort fara ca ea sa stie sau sa isi fi dat acordul, scrie NTD. Dupa ce frauda a iesit la iveala, ofiterii care se ocupa de caz au emis o decizie pentru anularea divortului si casatoria a fost restabilita.

Daca barbatul va fi gasit vinovat, el risca pana la 10 ani in inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.