Un barbat din Oregon, care a reusit sa invinga de doua ori cancerul, a castigat o suma impresionanta la loto. Asta dupa ce a jucat in fiecare saptamana la jocul de noroc, timp de mai multi ani.

Stu MacDonald a dus doua batalii cu cancerul, reusind sa invinga boala in ambele dati. Dupa ce a fost norocos in cele doua ocazii, si s-a recuperat din punct de vedere al sanatatii, barbatul a reusit sa castige la loto 4.6 milioane de dolari.

Barbatul cumpara in fiecare saptamana un bilet, indemnat de sotia sa care ii amintea de fiecare data sa nu uite sa o faca. Femeia ar fi uitat sa ii spuna pe 7 septembrie sa joace, dar acesta a cumparat ca de fiecare data un bilet. Doar ca de data asta a bagat numerele castigatoare, titreaza CNN.

Intr-o declaratie, castigatorul a spus: "Sunt un tip foarte norocos. Am supravietuit cancerului de doua ori si iata-ma aici acum. Este uimitor."

Dupa ce si-a incasat premiul, barbatul a ramas cu 1.5 milioane de dolari. Cafeneaua de unde s-a vandut biletul a primit un bonus de vanzare de 46.000 de dolari, conform agentiei de loterie. Barbatul a vrut sa isi pastreze anonimatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.