Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, sustine ca reconstituirea crimei facuta de procurorii DIICOT impreuna cu Gheorghe Dinca a fost "o bataie de joc" si le cere procurorilor sa refaca expertiza asa cum trebuie.

"Bataie de joc la reconstituire: Astazi procurorii DIICOT au continuat mascarada! Au continuat sa il plimbe pe Dinca dupa pofta inimii.

Ceea ce m-a revoltat si ma revolta insa ingrozitor atat pe mine cat si pe parintii Alexandrei este bataia de joc de «experiment/expertiza» din curtea lui Dinca privind presupusa ardere a corpului Alexandrei. Pentru acest asa zis experiment acestia au folosit un manechin din poliester si niciunul din elementele descrise de Dinca pentru ardere.

Noi am cerut in scris altceva: efectuarea unui experiment in aceleasi conditii descrise de Dinca. Daca tot merg pe omor.

Astazi procurorii si-au mai batut inca o data joc de familia noastra! Nu am cuvinte sa descriu penibilul acestei situatii.

Reiteram solicitarea catre procurori de a face o expertiza asa cum trebuie!!! De a putea dovedi ca in acel recipient putea fi cu adevarat ars un corp uman, ca putea sa se atinga temperatura necesara, etc. Imi este jena de aceasta justitie", a scris Alexandru Cumpanasu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.