Trei baieti cu varste de 8, 9 si respectiv 10 ani, au distrus in intregime o scoala din Clejani, fiind enervati de o jucarie care canta.

Adi (8 ani), Nico (9 ani) si Edi (10 ani) au reusit sa patrunda in scoala, dupa terminarea cursurilor, pe un geam care ramasese deschis.

Totul a pornit de la o jucarie care nu se mai oprea din cantat: "Am observat ca un geam este deschis si am zis sa intram pentru a vedea ce este inauntru. Ne-am plimbat prin scoala, cand o jucarie a inceput sa cante. Este aia care anunta ca este ora trei. Am luat-o si am aruncat-o in cutia cu jucarii, nu a incetat zgomotul. Am dat in ea cu un bat, care a sarit si l-a lovit pe asta mic. Atunci ne-am enervat si am inceput sa distrugem totul. Am vazut si intr-un joc ceva asemanator, a fost distractiv pana am inceput sa obosim”, a declarat unul dintre copii, cand a fost intrebat ce s-a intamplat in scoala.

Copiii au vandalizat 5 clase, 3 de la invatamantul primar si doua de la gradinita, cancelaria, o baie si centrala termica, potrivit site-ului observator.tv.

Acestia au reusit sa distruga intreaga scoala in numai 3 ore si s-au oprit abia atunci cand au obosit. Cei trei au fost gasiti de femeia de serviciu in baie, facand dus, acolo unde au distrus instalatia electrica.

La vederea acesteia, unul dintre baieti a fugit acasa in pielea goala si s-a intors peste cateva zeci de minute pentru a participa la ancheta Politiei, potrivit giurgiupesurse.ro.

Cataloagele, materialele didactice, mobilierul scolar, geamurile, usile, centrala termica si baia se afla printre lucrurile distruse de cei trei copii. Pe langa acestea, baietii au imprastiat peste tot si praful de la mai multe extinctoare.

"In jurul orei 13, dupa ce s-au incheiat cursurile, scoala a fost incuiata si personalul a plecat acasa.
In jurul orei 17, a venit femeia de serviciu pentru a face curatenie in scola. Nu i-a venit sa creada ce a vazut. Cu totii suntem socati de cele intamplate, nu putem sa intelegem cum niste copii au putut sa faca acest lucru
", a spus primarul comunei Clejani, Florin Nidelea.

Citeste si:
Cum să îl pregătești pe cel mic pentru prima zi de școală
Cum să îl pregătești pe cel...

O ancheta deschisa de Politie se afla in desfasurare in acest moment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.