Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, a declarat ca va depune "o lista de martori care sa fie confruntati" si ca cere reaudierea, retinerea si arestarea tuturor membrilor familiei Dinca.

"Vom solicita maine (miercuri – n.r.), va depune avocatul nostru in numele familiei, o lista de martori care sa fie audiati si confruntati. In acelasi timp vom solicita cat se poate de clar reaudierea familiei lui Dinca si pentru complicitate la infractiunea de trafic de persoane si omor in vederea retinerii si arestarii acestora. Daca depunem aceasta solicitare inseamna ca avem probe in acest sens, nu o sa fac referire la acestea, le au si procurorii, dar maine (miercuri – n.r.) in mod oficial ca sa nu fie nici o problema sa se zica ca nu au si scris. Vom depune aceasta solicitare, avocatul nostru va depune aceasta solicitare in numele familiei, de audiere in vederea retinerii si arestarii familiei, intregii familii a lui Dinca", a declarat Alexandru Cumpanasu.

Familia victimei criminalului de la Caracal a facut aceste solicitari doar verbal, pana in acest moment, dar acum le va face si in scris, potrivit Mediafax.

Cumpanasu a spus ca in cazul in care va fi refuzata audierea martorilor propusi, "isi va asuma intregul risc" de a face publice numele acelor persoane si motivele pentru care s-a refuzat audierea lor.

Familia Alexandrei Macesanu a mai cerut audierea catorva persoane din Dobrosloveni, care au legatura ca cazul de la Caracal: "Ma refer la persoane despre care noi si domnul avocat avem probe ca il stiu pe Dinca si in aceasta cauza consideram ca sunt implicati", a mai spus Cumpanasu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.