O pisica cu o moaca amuzanta si ce depasea unsprezece kilograme a devenit in scurt timp cea mai dorita pisica. Asta dupa ce un anunt induiosator pentru adoptarea ei s-a viralizat. Se pare ca felina si-a gasit o casa si se spera sa fie una permanenta.






Mr. B, asa cum a fost botezata simpatica pisica in varsta de doi ani, a ajuns de ceva timp la un adapost pentru animale salvate din Philadelphia. Cei de la centru au postat imediat dupa ce au primit-o fotografii cu pisica de aproximativ 11 kilograme, atragand instant atentia asupra ei.

La scurt timp de la postare, peste 3.000 de iubitori de animale si-au aratat interesul sa ofere simpaticei feline o casa, scrie CNN. Se pare ca norocul i-a suras si dintre cei care au aplicat pentru asta s-a gasit o familie potrivita, care sa faca fata cerintelor sale deosebite. Mai ales in ceea ce priveste regimul.

Se pare ca cererile au fost atat de numeroase, ca la un moment dat serverul unde oamenii se puteau inscrie s-a prabusit, titreaza People. Reprezentantii centrului au spus ca au mai avut pisici care se apropiau de greutatea lui Mr. B dar niciuna nu era la fel de mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.