Un alergator a devenit vedeta, dupa ce a inceput sa alerge cate cinci kilometri in fiecare zi, pentru a castiga un pariu. Acesta are 963 de zile consecutive de alergare, scrie LADbible.

In ianuarie 2017, Matthew Melling a acceptat provocarea sa alerge cate cinci kilometri pe zi timp de o luna. Planul initial era sa slabeasca putin - cantarea peste 110 kilograme. Dupa ce a castigat, prietenii sai i-au spus ca nu poate ajunge sa faca cate cincizeci, doar ca a demonstrat ca poate si asta.

In prezent, dupa 963 de zile, barbatul a slabit peste 20 de kilograme, are o pagina oficiala dedicata, si-a dat demisia de la locul de munca si a strabatut 20 de tari. De altfel, se lauda ca a strans peste 20.000 de lire pentru diverse acte de caritate, aceasta ramanand principala sa activitate.

Barbatul a declarat: "A inceput prin a fi o provocare pentru sanatate. Nu pot spune ca aveam un plan, doar voiam sa vad daca pot alerga in fiecare zi timp de o luna. Nu alergam prea des atunci, eram mult mai gras si ma luptam sa ma motivez. Dupa ce am reusit sa strang bani, asta m-a facut sa ma gandesc ca ar trebui sa continui sa alerg si sa fac ceva bun pentru comunitate. Nu mi-am imaginat niciodata ca imi va schimba viata asa cum a facut-o. Din 5 ianuarie 2017 nu am avut nicio pauza si vara trecuta am decis sa imi dau demisia ca sa ma dedic acestui lucru in totalitate.(...) Intr-un final ma voi opri, dar inca nu stiu cand. Pentru mine este de neconceput momentan."

Pasiunea barbatului a fost comparata cu o scena cheie din filmul "Forrest Gump", cand personajul interpretat de Tom Hanks alerga timp de mai multe luni fara intrerupere.





Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.