Partidul Romania Noastra anunta ca fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, urmeaza sa candideze la alegerile prezidentiale.

Intr-un mesaj video postat pe Facebook, el a transmis:

"Candidatii anuntati, pana acum, de partidele politice parlamentare pentru alegerile prezidentiale sunt cu totii alogeni. Stapanii straini ai Romaniei, cei care organizeaza si controleaza alegerile prezidentiale din noiembrie, au programat ca sa le ofere, din nou, sansa romanilor sa aleaga un alogen in functia de presedinte al tarii. Alegatorii romani au sansa sa aleaga pe primul presedinte roman al Romaniei, din ultimii 30 de ani, Gheorghe Funar, care propune valorificarea bogatiilor tarii in folosul romanilor, nu al strainilor.

Noi, romanii, traim in gradina Maicii Domnului, intr-o tara extraordinar de frumoasa si foarte bogata in resurse naturale. Avem la Rosia Montana, in Muntii Apuseni, metale care nu exista in tabelul lui Mendeleev, dar pe langa acestea avem si diamante si exploatarea lor inca nu a inceput si majoritatea romanilor nu stiu ca avem diamante. Bunul Dumnezeu ne-a lasat aproape toate bogatiile care exista pe planeta Pamant si multe dintre ele in cantitati uriase. Din pacate, in acesti ultimi 30 de ani, cei care s-au aflat in conducerea Romaniei au instrainat aceste bogatii naturale, majoritatea le-au dat la straini, la firme straine, mai pe nimic, iar poporul roman nu beneficiaza de aproape nimic de pe seama acestor resurse. Partidul Romania Noastra propune ca, la revizuirea Constitutiei, sa se prevada ca bogatiile naturale sunt monopol de stat, apartin poporului roman, si pot fi exploatate numai pe baza unor contracte de impartire a productiei in care sa se prevada ca cel putin 70% din productie apartine poporului roman", sustine Funar, potrivit gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.