In fiecare an, in luna septembrie, animalele Quokka vor avea o zi de dedicata pentru a fi sarbatorite. La popularizarea animalelor australiene au contribuit multele selfie-uri pe care diverse persoane, inclusiv celebritati, si le-au facut cu marsupialul de marimea unei pisici.

Paul Papalia, ministrul Turismului al Australiei, anunta ca pe 15 septembrie se va sarbatori ziua celui mai "fericit animal din lume". Cu aceasta ocazie se anuntau curse gratuite spre insula pentru copii si reduceri pentru biletele adultilor sau preturi mai mici la cazare, noteaza Perth Now.

Papalia a completat ca: "Pe langa celebrarea animalelor Quokka, vrem ca familiile sa afle mai multe despre aceste animale unice si despre mediul lor natural care fac locatia sa aiba o importanta nationala."

Desi turistii sunt avertizati sa nu interactioneze cu animalele salbatice, conservationistii au inceput sa incurajeze lumea sa isi faca selfie-uri cu Quokka. Mii de vizitatori ai insulei Rottnest care ajung aici si-au facut selfie cu aceste animale, fara sa aiba voie sa le atinga. De-a lungul timpului foarte multe vedete au facut si au postat poze cu aceste animale simpatice, pe cale de disparitie, care acum vor avea o zi dedicata, scrie Good News Network.














#quokkaselfie 🇦🇺

A post shared by @ margotrobbie on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.