Ecaterina Andronescu a aflat de la televiziune faptul ca a fost demisa din functia de ministru al Educatiei.

Am aflat de la televiziune. Nu am vorbit cu premierul. Nu m-a cautat”, a spus Andronescu.

"Intentia mea era de a spune ca daca parintii nu le spun, noi la scoala avem obligatia de a-i ajuta pe copii sa inteleaga sa se fereasca de raufacatori. Intentionam ca din toamna sa demaram o campanie, sa ii scolim, sa se fereasca de raufacatori", a afirmat Andronescu, potrivit Digi24.

Ea spune ca nu a intentionat sa o acuze in vreun fel pe Alexandra Macesanu ca a recurs la o masina la ocazie: "Nu asta era intentia mea de a o acuza pe Alexandra sau pe parintii ei. Nu m-am gandit asa, nu am gandit asa, nu sunt genul acesta de om".

"Celor care m-au interpelat pe Facebook le-am explicat ce am vrut sa spun. Daca s-a inteles asa nu am ce sa fac. Daca premierul a luat o decizie, nu am ce sa discut, nu am ce sa mai fac", a adaugat Ecaterina Andronescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.