Doctorii au fost nevoiti sa opereze urgent o femeie care acuza dureri de burta, dupa ce s-a descoperit ca in stomacul sau era o cantitate uriasa de bijuterii si accesorii. In total s-au indepartat 1.6 kilograme de produse.

Pacienta, in varsta de 22 de ani, acuza dureri abdominale puternice si de o saptamana i se facea rau dupa fiecare masa.

Dupa ce a fost internata la spital si i s-au facut diverse teste, medicii au descoperit ca in stomacul sau erau mai multe produse metalice. Chirurgii de la spitalul Rampurhat Government Medical College and Hospital din India au intervenit de indata si au operat-o de urgenta. Acestia au indepartat lantisoare, inele de nas, cercei, martisoare, bratari, un ceas de mana si 90 de monede.

Doctorul Siddhartha Biswas, seful sectiei de chirurgie, a spus ca femeia a inghitit articole din aur, cupru si alama. Se presupune ca pacienta este sub tratament psihiatric si ca ar fi luat produsele din magazinul de bijuterii al fratelui ei, precizeaza LADbible.

Familia ei a completat: "Am observat ca ornamentele dispareau. Dar de fiecare data cand o intrebam ceva, incepea sa planga si nu spunea nimic. Desi am supravegheat-o, a reusit cumva sa inghita toate obiectele alea. Nu mai era bine de vreo doua luni. Inainte sa o internam aici, am dus-o la mai multi medici in privat si era pe medicamente, dar nu aveau niciun rezultat."

Femeia este stabila si va fi in curand externata.

Un caz similar a fost inregistrat luna trecuta, cand un chirurg a scos din stomacul unui barbat 80 de obiecte, printre care monede, freze de unghii, chei, un cutit si chiar ochelari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.