Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de uciderea celor doua fete din Caracal, Alexandra si Luiza, a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, au declarat surse medicale pentru Mediafax.

Conform unor surse medicale, barbatul suferea de mai multe tulburari de comportament, unele aparute in urma consumului de alcool.

Potrivit surselor mentionat anterior, ultima internare a barbatului a avut loc in aprilie 2010. Atunci, a fost internat pentru sindrom anxios depresiv, dar in spital medicii i-au pus ca diagnostic secundar "Tulburari mentale si de comportament datorate folosirii alcoolului", sindrom de dependenta, sindrom amnezic si hepatita alcoolica.

De asemenea, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori in spital, pentru tratamentul unor afectiuni asemanatoare. "A stat de cateva ori in spital, timp de cateva zile, pentru tratament, apoi a primit tratament la domiciliu", au mai spus sursele.

Barbatul este cercetat de procurorii DIICOT pentru omor calificat, dupa ce, intr-un butoi din locuinta lui, au fost gasite oase calcinate si dinti de natura umana, dar si bijuterii pe care mama Alexandrei le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. In cele din urma, Gheorghe Dinca si-a recunoscut faptele.

Sursa foto: Mediafax


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.